Üdvözlünk a DHIR honlapján!

Üdvözlünk a D. H. International Recruitment, Külföldi Munkaerő- Közvetítő és Tanácsadó Iroda weblapján. Cégünk 2005 óta külföldre irányuló munkaerő közvetítéssel, továbbá tanácsadással foglalkozik folyamatosan. Célországaink jelenleg Nagy- Britannia és ÍrországNorvégia ahol a Vendéglátó-ipar, Gyári munka valamint az Idősgondozás területén segítünk az elhelyezkedésben. Irodánk az Európai Unió szabályai szerint működik, ezért szolgáltatásainkért semmilyen díjat, költséget nem számolunk fel a leendő munkavállalókkal szemben.

 

 Több mint félezer munkáltatóval állunk közvetlen kapcsolatban, így állás lehetőségeink napi szinten bővülnek. Éppúgy mint az Idősgondozásra, Betegápolásra szakosodott partnereink száma. Külföldi ügyfeleinkkel és partnereinkkel kialakított több éves, szoros és jó kapcsolat az alapja ügynökségünk teljeskörű munkaerő – közvetítő tevékenységének. Az előzetes információktól kezdve, a folyamatos pályáztatáson, valamint a munkaszerződés megkötésén keresztül, egészen a kiutazásig végigkísérjük a folyamatot. Az eredményes munkavállalás érdekében, a tényleges munkába-állást követően is az ügyfelek rendelkezésére állunk. Ellátunk minden szükséges és hasznos információval és dokumentációval, ami a külföldi hivatalos munkavállalásához elengedhetetlen.

Anglia folyamatosan tartogat lehetőségeket!

angliai munkalehetőségek

Mint azt bizonyára mindenki hallotta,  hogy Anglia szavazott, hogy kiválik az Európai Unióból, sokakban kétségeket és bizonytalanságot hagyva. Szeretnénk eloszlatni a félelmeket, és biztatni azokat a munkavállalókat, akik Angliában képzelik el a jövőjüket!

A külföldi munkalehetőségek mindig tartogatnak bizonyos rizikófaktort, azonban ez nem az ottani körülményekből adódik általában, hanem abból, hogy a munkavállaló, hogyan képes beilleszkedni, és mennyire kedveli meg a körülményeket, a kinti szférát és az adott helyzetet. Az angliai munkalehetőségek még most, a font csökkenésével is jóval kedvezőbbek, és a történelem során már nem egyszer előfordult, hogy egy kis visszaesést követően, újra megerősödött a font!

A Brexitnek főként politikai hatása volt az emberekre, azonban az angliai munkalehetőségeket tapasztalataink szerint nem érintette komolyabban. Mivel az általunk kínált állások főként a vidéki térségekre orientálódnak, így ezeken a területeken szinte semmi sem érzékelhető a változásokból, melyekről kinn lévő munkavállalóink is tájékoztattak! A lehetőségek adottak, a körülmények kimagaslóak, és hiszünk benne, hogy Anglia egy önálló, erős állam, ahol biztos talajon vetheti meg bárki a lábát!