Cégpolitika

Cégünk 2005 óta folyamatosan arra törekszik, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtson mind a munkavállalók, mind pedig külföldi partnerei számára.

A mindkét fél számára eredményes munkavállalás érdekében igyekszünk az Ön igényinek megfelelő munkahelyet felkutatni úgy, hogy az adott pozíciót mind szakmailag mind pedig nyelvtudás szempontjából az arra alkalmas munkavállaló foglalhassa el.

Így munkánk eredményeként a megfelelő ember a megfelelő helyre kerül.

A D. H. International Recruitment Külföldi Munkaerő-közvetítő és Tanácsadó Irodát szegedi pályafutásunk kezdetén (2005 május) a terület szerint illetékes Munkaügyi Központ, a CSMMK regisztrálta (4502-3/ 2005). Majd irodánk székhelyét/ telephelyét - az országos ügyfélkörre tekintettel - áthelyeztük Kecskemétre, ahol a BÁCSMMK 4803-2/2006-0300 számon bejegyezte a címváltozást. Így minden hivatalos előfeltételét megteremtettük annak, hogy ügyfeleink rendelkezésére állhassunk. Cégpolitikánk alappillérét a következő szempontok képezik, melyeket minden esetben szem előtt tartunk a közvetítés során:
- a tartós és eredményes együttműködés érdekében, a munkáltató és a munkavállaló érdekeit és elképzeléseit egyaránt szem előtt tartva, legjobb tudásunk szerint igyekszünk, hogy célirányosan a legmegfelelőbb munkalehetőséget biztosítsuk Önnek.
- a közvetítésért a munkát keresővel szemben semmilyen díjat, közvetítői költséget nem számolunk fel.

 

 

Sikeres munkakeresés esetén egy kétoldalú szerződés kötésre kerül sor, melyben a leendő munkavállaló aláírásával elfogadja a munkáltató által felkínált lehetőségeket, feltételeket.

A kiutazást megelőzően irodánk széleskörű tájékoztatást tart, melynek keretében ügyfelünk minden olyan információt - szóban és írásban egyaránt - megkap, amelyek a külföldi hivatalos munkavállaláshoz, illetve a mindennapi boldoguláshoz elengedhetetlenek.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel várjuk jelentkezését:

Dudás László
Ügyvezető